Olipas mukavat neljä päivää. Kasvatteja oli paikalla : Sakke,Sala,Madde,Töpö,Rikki,Mickey,Tipi,Helmi,Manne,Ketku,Vietti,Timo,Valtsu,Zeta,Musti,Pikku-Sala ja Chili. Lisäkoirina Önska,Kira,Hipsu ja Rosso

Ilmat olivat mitä mainioimmat ja seura vielä mainiompaa. Jaksan tosissani ihmetellä kuinka mukavan aktiivisia olette :) Hannakin ajoi Oulusta asti paikalle ja Ellu sai kun saikin järjestettyä elämään pienen aukon saunaturinoita ja treeniä varten. Voitaisiin ehkä järjestää vuoden paras selitys miksi en nyt tule leirille -kilpailukin ;)

Paikalla kävi myös mukavia pennunottaja kanditaatteja ja joutuivatkin todella tulikokeeseen "meidän" porukan keskellä. Hyvinhän nuo näyttivät sulautuvan joukkoon tummaan.

Viikonlopun seuratuimmaksi ohjelmanumeroksi muodostui Rikin luonnetesti videolta, tosin sipsejä ja namia jäi rutkasti yli , kun leffanautinto oli niin lyhyt.

Tällä hetkellä näyttää siltä ,että pentujen tulevaisuuden asuinpaikat ovat kaikki aika lähellä meitä (jos Tampere on lähellä) .ja että kaikki pennut ovat nyt oman kotinsa löytäneet . Neljän sijoituspaikka on aika kirkkaana mielessäni,mutta viimeisin ei ole ihan selvä . Kolme mukavaa kotiehdokasta on vielä hollilla,myös Kouluraitti 6 on mukana kisassa ;) . Vielä en halua miettiä mikä kenellekkin, ennenkuin näen mitä pennut ovat koiriaan. Nyt vasta niisä alkaa nähdä selkeitä eroja. En ole niin guru ,että osaisin neljän viikon ikäisestä sanoa millainen koti olisi kaikkein paras juuri tälle pennulle.

Ikävää,että osa ihan potentiaalisistakin kotiehdokkaista jää ilman pentua. Kun ratkaisu on tehtävä,niin pidin erittäin tärkeänä,että pennunottajat haluavat nähdä kasvattejani "livenä" . Mikä olikaan parempi vaihtoehto,kun tulla kevätleirille niitä katsomaan. Samassa paikassa monen monta kippurahäntää ;O)

Pennut ovat jo oikeita pikkukoiria, hieman rasittaviakin sellaisia :)